Fordonsvård

Mikaelsson Bil säljer produkter för fordonsvård. Kom in i butiken för att se hela vårt produktutbud! 

Har du frågor om våra produkter?

Besök butiken eller ring Håkan Mikaelsson!

Mothers California Gold Spray Wax

Mothers® Spray Wax är det snabba och enkla sättet att rengöra, få upp glansen och skydda klarlacken. Sprayvaxet avlägsnar damm och fingeravtryck samtidigt som den ger en långvarig glans och djup. Används på torr eller våt yta.

710ml  220:-
Mothers Wash & Wax

Mothers Carnauba Wash & Wax

Mothers Carnauba Wash & Wax är det snabba och lätta sättet att rengöra, skydda och ge din bil den där nyvaxade känslan! Förlänger även hållbarheten på ditt vanliga vax eller lackskydd då det kontinuerligt tillförs ett lager Carnaubavax när du tvättar med det här schampot.

1,9L  229:-

Bve Grön - Alkalisk avfettning

BVE Grön är en alkalisk avfettning som löser all övrig smuts förutom asfalt. Späds 5-10 % och ger alltså 10-20 liter färdig blandning av 1L. Denna produkt sprayas på bilen och spolas av efter ca 2-3 minuter och eliminerar ofta behovet av svampning!

1L 125:-
5L 349:-

Bve Fälgrent

Riktigt effektiv fälgtvätt och oxidlösare som även gör underverk på tex fotsteg i aluminium osv.  Syrabaserad och en favorit hos många!

1L 100:-

Mothers Heavy Duty Rubbing

Mothers Heavy Duty Rubbing är våran allra effektivaste rubbing! Den har en oslagbar avverkning och ger ändå en otrolig lyster och minimalt med efterarbete! Funkar superbra att använda både på enkel och dubbelmaskin. En solklar favorit! 

1L  675:-

Mothers re|visionTM Glass and Surface

Mothers re|visionTM Glass and Surface tar snabbt bort svår smuts, oljiga hinnor och fingeravtryck ifrån praktiskt taget alla underlag! Efterlämnar ett skinande resultat.
Denna ammoniak-fria fönsterputs renar effektivt glas, speglar, plast och krom. 

710ml  165:-

Mothers Professional Rubbing Compound

Nu kan du äntligen köpa en professionell rubbing i mindre storlek, avverkar snabbt och effektivt ner till 1500 grit. Efterarbetet är minimalt och efter denna rubbing kör du Professional Finishing Polish.

355ml  240:-

Mothers Professional Finishing Polish

Mothers Professional Finishing Polish är en mycket lättkörd polish som ger en underbar glans. En proffsprodukt i mindre förpackning.

355ml  240:-

Mothers Carnauba Cleaner Wax

Mothers Carnauba Cleaner Wax är framtagen för att användas som en enstegsprodukt. Den har en mycket god rengörande förmåga och är helt fantastisk på tex oxiderade lacker. Baserad på Brazilian #1 Yellow Carnauba Wax av allra högsta kvalité samt en lätt polish som åtgärdar mindre skavanker och höjer glansen!

473 ml  230:-
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB