Moped & cross

Hos Mikaelsson Bil hittar du de nyaste och fräschaste modellerna inom moped och cross. Vi tillhandahåller märken som Keeway, Benelli, och Generic. Kom in i butiken och kolla in hela vårt utbud, eller läs mer om olika modeller på våra leverantörers hemsidor.

Boka demo av moped eller cross

Besök butiken eller ring Håkan Mikaelsson!

Mopeder från Benelli, F-ACT & Keeway

Viarelli Forza II

Forza II kommer nu med en ny sportig och italieninspirerad design och har givetvis samma motor som de flesta av våra nya modeller, en motor som är känd för att vara en av marknadens mest driftsäkra 4-takts motorer. Sittställningen är skönt avslappnad och det finns gott om plats för benen bakom den skyddande frontkåpan..

Viarelli Matador 2-takt

Förra årets största nyhet nu även med 2-taktsmotor, givetvis den senaste tekniken och designen även i denna konfigurationen! 
Med bl.a. extra kraftiga bromsar, lampor med den senaste LED tekniken och stora 12” hjul är den ett trafiksäkert och tryggt val. Motorn i Matador är branschens mest välbeprövade 2-taktsmotor med en otroligt låg bränsleförbrukning. Matador är därför ett miljövänligt alternativ för er som vill pendla billigt till och från jobbet. 

Tack vare sin storlek är Matadoren en rymlig scooter för både dig och din passagerare. Instrumenteringen är lättläst med hastighetmätare och bensinmätare.

KEEWAY Ry6

Denna välutrustade modell från Keeway erbjuder både form och funktion.

Moped/EU-Moped

CBW 50 

Sveriges hetaste moped på 4 hjul, godkänd för 2! 

En tuff, 4-hjulig EU-moped för alla åldrar. Klass 1 med en stark 2-taktsmotor. Automat och backväxel. Får köras på allmän väg med AM-kort. 10" aluminiumfälg med Duro-däck. Perfekt för vinterkörning!

Lånelöfte

ecster
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB